Loading

NORMES D´ACCÈS

NORMATIVA D'ACCÉS, EIXIDA I PERMANÈNCIA EN EL RECINTE

AUDITORI SANTIAGO GRISOLIA CIUDAD DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

JORNADES TiiM - VALÈNCIA

IMPORTANT: 

És obligatori acudir a l’esdeveniment amb mascareta.  És imprescindible que una vegada en el recinte seguisques les instruccions del personal de l’Organització en tot allò que faça referència a mesures d’higiene i seguretat.

ACCÉS AL RECINTE

· Es realitzaran cues d’accés mantenint la distància de seguretat interpersonal de 1,50 metres en tot moment.

· L’ús de gel hidroalcohòlic és obligatori en l’accés al recinte.

· Utilitze els corredors habilitats i senyalitzats per a ocupar el seu seient.

 

ÚS DE MASCARETA I MOBILITAT EN EL RECINTE

· En TOT moment serà obligatori l’ús de la mascareta: en els desplaçaments dins del recinte , i al entrar i eixir del recinte.  L’ús de la mascareta queda supeditat a les indiacions del personal del recinte. El reiterant incompliment de les indicacions podrà ser motiu d’expulsió del recinte.

· Està permesa la mobilitat únicament per a l’ús de les neteges i zones de restauració. Igualment, s’informa que no està permés romandre en estes zones si no és en llocs  expressament indicats.

 

EIXIDA DEL RECINTE

· Una vegada finalitzat l´activitat, mantinga’s assentat en el seu seient fins que el personal del protocol li done indicacions. Primer eixiran els assistents de les últimes files mantenint la distància de seguretat establida . Utilitze els corredors habilitats i senyalitzats per a l’eixida i evite eixir entre els seients.

Gràcies per la seua col·laboració

Shopping Basket