QUÈ ÉS TiiM?

L’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana proposa unes jornades professionals que pretenen implicar els diferents agents que formen part de l’àmbit turístic i la indústria musical per a explorar les possibilitats que ofereix la música en directe en l’impuls turístic de la Comunitat Valenciana.

Les jornades Tiim naixen amb un objectiu molt clar: connectar la indústria musical valenciana amb organitzacions turístiques, públiques i privades, i d’altres sectors productius relacionats per a establir un full de ruta conjunt que aposte pel desenvolupament del binomi turisme-música com a oportunitat de diversificació, creixement, enfortiment i millora de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

La música ens impacta física i mentalment i és un idioma que tots parlem. I té el potencial per a convertir-se en la nova gastronomia en els viatges com a mitjà per a enriquir les experiències dels viatgers. Si la música està incorporada a les estratègies de turisme en compte d’aplicar-les després del fet, obrirà un nou camp per a desenrotllar productes turístics i utilitzar la música en tot el seu potencial per a promocionar destins, marques i empreses. White Paper Music and Tourism: “Music is the new gastronomy” 

Shopping Basket